VELKOMMEN TIL AARHUS PIGEKORS HJEMMESIDE

 

AARHUS PIGEKOR I SYDSLESVIG OG HOLLAND EFTERÅRET 2016I efteråret 2016 forbereder pigekoret sig på en korrejse til Holland, hvor pigerne skal møde og synge sammen med korsangerne fra Netherlands Female Youth Choir.

Først går turen igennem Sydslesvig med en koncert i Ansgar Kirke den 19. oktober og efter overnatning på ”Christianslyst” sydøst for Flensborg går turen videre til en mindre by ved navn Ijhorst, hvor der bliver en koncert sammen med det hollandske vokalensemble ”Sequens”. Endelig destination bliver Ede – en noget større by – med hovedsæde i en stor restaureret bygning, som bruges til kor, orkestre og teatergrupper og deres øvning og andre større arrangementer. I den sidste weekend af efterårsferien arbejder de to kor med 4 fællesværker – alle nyere korværker samt koreografi til understøttelse af musikken.

Søndag eftermiddag den 23. oktober sluttes af med en fælles koncert i Sankt Peterskirken i Utrecht.

Aarhus Pigekor ser meget frem til denne inspirationstur og forventer, at den bliver starten til et længere samarbejde med det dygtige hollandske pigekor og deres dirigent Wilma ten Wolde.

I ugen efter hjemkomsten vil pigekoret holde koncerter i Grenå og Kalundborg, hvor publikum kan opleve spændende nye værker også iført ny klædedragt – bevægelse.